Winkelwagen

Bed kopen in Roosendaal

Een goede nachtrust is essentieel. Na een korte of onrustige nacht voel je je meestal allesbehalve topfit en langdurig slecht slapen kan leiden tot de nodige fysieke en mentale problemen. Investeren in een goed bed is dus zeker geen overbodige luxe! Wil jij graag een nieuw bed kopen in Roosendaal, dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment bedden, matras en toebehoren van de beste kwaliteit en onze slaapadviseurs staan altijd voor jou klaar met deskundig en eerlijk advies. 

Een bed kopen: waar moet je op letten?

De meeste mensen brengen een derde van hun leven in bed door dus het is bij het kopen van een nieuw bed heel belangrijk dat je een bed vindt dat bij jou past. De slaapadviseurs van Toff Slaapcomfort helpen je uiteraard graag bij het vinden van jouw perfecte bed maar om ervoor te zorgen dat jij je alvast op je bezoek aan onze winkel in Roosendaal kunt voorbereiden, hebben ze alvast een paar tips voor jou verzameld. 

Wat voor soort bed past bij mij?

Wil jij een bed kopen in Roosendaal, dan is het slim om voor een bezoek aan onze showroom alvast een paar dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Hoe groot moet je nieuwe bed zijn? Wat voor soort bed vind je mooi? Heb jij of je partner bepaalde fysieke klachten waarmee rekening gehouden moet worden? Wil je dat je bed verstelbaar is? Wanneer je van tevoren zelf duidelijk weet wat je wensen en behoeftes zijn, is het voor de slaapspecialisten van Toff Slaapcomfort des te makkelijker om jou te assisteren bij het kiezen van het bed van jouw dromen.  

Ledikant of boxspring bed kopen?

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een boxspring te kopen. Een boxspring is een bed dat bestaat uit een bedbodem, matras en een topmatras voor extra comfort. De matrassen van een boxspring bed worden altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw wensen. 

Naast een boxspring, is het ook mogelijk een ledikant te kopen. Dit is enkel de buitenkant oftewel het frame van het bed. Het ligcomfort en ondersteuning van je bed is in dit geval afhankelijk van de lattenbodem en het matras dat je kiest. 

Heb ik een nieuw matras nodig? 

Moet je als je een nieuw bed koopt ook een nieuw matras kopen? Om het juiste antwoord op die vraag te krijgen, is het belangrijk om kritisch naar de staat van je huidige matras te kijken. Hoe lang heb je dit matras al? Slaap je nog lekker? Geeft je matras nog genoeg ondersteuning? Zitten er kuilen in het matras? Over het algemeen gaat een matras 10 jaar mee maar als je last hebt van bepaalde fysieke klachten of slecht slaapt, kan het raadzaam zijn je matras eerder te vervangen. 

Ons assortiment bedden 

Wil je een bed kopen in Roosendaal, dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, fysieke klachten hebt of speciale wensen: wij hebben alles in huis om jou een goede nachtrust te bezorgen. Een trendy boxspring, verstelbaar of op maat gemaakte bed, bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal is het allemaal mogelijk. Onze slaapadviseur staan altijd voor je klaar met eerlijk en deskundig advies en helpen jou het bed van je dromen te vinden! 

Om je nieuwe bed helemaal af te maken, vind je in onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal ook kwalitatief hoogwaardige matrassen, ergonomische kussens en luxe bedtextiel in de mooiste klassieke en trendy uitvoeringen en kleuren. 

Bed kopen in Roosendaal? Bezoek onze winkel en kom proefliggen!

Wil je een bed matras kopen in Roosendaal en ben je op zoek naar hulp bij het kiezen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, maak je van tevoren best even een afspraak. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.