Winkelwagen

Waarom een hoog-laag boxspring?
Op de eerste plaats is het gemakkelijk voor de verzorging.
De boxspring kan in zijn geheel omhoog op de gewenste hoogte om iemand te kunnen verzorgen op bed. De hoogte is per verzorgende verschillend. Niet iedereen is even groot.
Het is ook veel eenvoudiger om het bed te verschonen. Je hoeft niet meer te bukken en het matras op te tillen. Je zet het bed op de gewenste hoogte en doet dan de molton en hoeslaken eenvoudig om het matras of de topper heen. Veel minder belastend voor de onderrug.
Verder is het fijn dat de twee boxsprings los te koppelen zijn. Is het nodig dat iemand tijdelijk ergens anders in huis verzorgd moet worden dan kun je de twee boxsprings apart van elkaar gebruiken.

Speciaal aan de elektrische hoog-laag boxspring van PUUR is dat de boxspring in de Anti Trendelenburg houding te zetten is.
Bij deze houding liggen de benen en voeten lager dan het hart en verbeterd het de bloedsomloop in het onderlichaam.
Uiteraard kun je natuurlijk ook heerlijk tv kijken, een boek lezen of genieten van een ontbijtje op bed in je verstelbare boxspring. Het is tenslotte ook nog een mooie aanwinst voor de slaapkamer en met het juiste matras/topper combinatie fijn om op te slapen. 
Het PUUR Hoog-laag bed is dus ideaal voor de verzorging en ook nog is een sfeervolle aanwinst voor de slaapkamer aangezien het in een groot aanbod van stoffen aan te bieden is. 
Indien noodzakelijk zijn onze hoog-laag bedden binnen een week leverbaar!!

Impressie assortiment

Bezoek onze winkel in Roosendaal. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Wij nodigen u graag uit, de koffie staat klaar. Het is ook mogelijk een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak te maken.