Winkelwagen

Hoog-laagbedden


Ben jij op zoek naar een comfortabel en gebruiksvriendelijk bed dat eenvoudig in hoogte verstelbaar is? Met een hoog-laagbed van Toff Slaapcomfort ben je van alle gemakken voorzien. Wij zijn hét adres voor hoog-laagbedden in Roosendaal en omstreken. In ons gevarieerde assortiment is er voor elk wat wils. Wij hebben bedden in diverse uitvoeringen, waardoor je altijd het juiste hoog-laagbed thuisbezorgd krijgt. Wij installeren het bed en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee. We laten de slaapkamer netjes achter.  Onze ervaren medewerkers geven je graag persoonlijk advies op maat.

Indien noodzakelijk zijn onze hoog-laag bedden binnen een week leverbaar!!

Impressie assortiment

Wat is een hoog-laag bed?
Een hoog-laagbed is in hoogte verstelbaar, maar ook gewoon te verstellen in een comfortabele zithouding. Je bedient het hoog-laagbed met een draadloze afstandsbediening. Hierdoor is het bed makkelijk op de gewenste hoogte zetten om iemand efficiënt te verzorgen. Ook is een hoog-laagbed eenvoudiger om te verschonen. Je hoeft namelijk niet meer te bukken en de matras op te tillen, wat veel minder belastend is voor de rug. De constructie zit verborgen in de bedombouw, zodat het bed eruit ziet als een normale boxspring. Verder is het mogelijk om 2 boxsprings los te koppelen. Dit is ideaal om ze apart van elkaar te gebruiken wanneer dit nodig is. 

De voordelen van een hoog-laag bed
Een bijzondere eigenschap van een hoog-laagbed van Puur is dat je de boxspring in de anti-Trendelenburg houding kan zetten. Bij deze lighouding liggen de benen en voeten lager dan het hart en wordt de bloedsomloop in het onderlichaam verbeterd. Tevens kom je dankzij de verstelbare functie moeiteloos in en uit het bed. Natuurlijk kun je ook heerlijk tv kijken, een fijn boek lezen of lekker ontbijten in je verstelbare hoog-laagbed. Daarnaast geeft het bed een stijlvolle touch aan de slaapkamer en biedt het een zalige nachtrust. 

Het belang van een goede nachtrust
Een optimale nachtrust is zowel belangrijk voor je lichaam als voor je geest. Door voldoende en goed te slapen kun jij je beter concentreren en ben je veel productiever. Ook heeft dit een positief effect op je emoties en de omgang met andere mensen. Daarbovenop heeft je immuunsysteem er baat bij. Kortom: een hoog-laagbed kopen heeft alleen maar voordelen.

Groot assortiment hoog-laagbedden
Een boxspring zorgt niet alleen voor ultiem slaapcomfort, maar dit type bed is ook een mooie toevoeging aan je slaapkamer. Bij Toff Slaapcomfort zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van hoog-laagbedden. Qua grootte heb je de keuze tussen een 1-persoons of 2-persoons hoog-laagbed. Ook wat betreft de afwerking van de bedden zijn er heel wat opties. Denk daarbij aan allerlei soorten hoofdborden en stoffen in uiteenlopende kleuren. Daardoor vind je gegarandeerd een hoog-laagbed dat perfect in je interieur past. Onze medewerkers bekijken graag samen met jou wat je wensen zijn om vervolgens het ideale bed samen te stellen.

Proefliggen bij Toff Slaapcomfort
Bij Toff Slaapcomfort kun je zelf ervaren hoe comfortabel onze hoog-laagbedden liggen. In onze winkel ontdek je het complete aanbod en kun je meteen proefliggen op je favoriete hoog-laagbed. Zo weet je gelijk of het bed voldoet aan al je wensen en behoeftes. Naast bedden hebben wij ook hoofdkussens, dekbedden, accessoires en prachtig bedtextiel om je bed een luxueuze uitstraling mee te geven. Een mooi bed verdient tenslotte ook mooi beddengoed.

Hoog-laag bed kopen? Kom langs in de winkel of contacteer ons
Heb jij advies nodig bij de zoektocht naar het juiste hoog-laagbed? Toff Slaapcomfort staat voor je klaar. Kom langs in onze winkel te Roosendaal en ontdek het ruime assortiment hoog-laagbedden. Onze experts hebben de juiste kennis en helpen je graag om een geschikt exemplaar te vinden. Wij zijn ook bereikbaar op het telefoonnummer 0165 22 41 27 of door een mailtje te sturen naar info@toffslaapcomfort.nl