Winkelwagen

Matrassen

Het juiste matras is essentieel voor een goede nachtrust. Een matras dat de juiste ondersteuning biedt en comfortabel ligt zorgt ervoor dat je beter slaapt en minder last hebt van fysieke klachten. Wil je een matras kopen in Roosendaal, dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres! Onze slaapexperts helpen jou bij het kiezen van een matras dat bij jou en en bij jouw lichaam past. 

Naarmate je ouder wordt, worden je gewrichten minder flexibel en nemen je spierspanning en bloedsomloop af. Om deze redenen raden we je dan ook aan om elke 6 tot 8 jaar een nieuwe matras te kopen. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe matras:
  • Je matras dient te passen bij je lengte en gewicht. Wanneer je meer dan 80 kg weegt, raden wij je aan een harder matras te kopen met goed verdeelde comfortzones. 
  • Naast je lengte en gewicht speelt ook je geslacht een rol bij het kopen van een matras. Zo hebben vrouwen over het algemeen meer ondersteuning aan de heupen nodig en hebben mannen juist baat bij een goed ondersteunde schouderzone. 
  • Heb je last van fysieke klachten? Dan is het al helemaal belangrijk dat je een matras kiest die genoeg ondersteuning biedt. Een slecht gekozen matras kan je klachten namelijk verergeren. Bespreek dit bij je bezoek aan onze winkel dan ook altijd met een van onze slaapexperts. 
  • Heb je een allergie voor bijvoorbeeld latex, vergeet dan ook dit niet te melden.
  • Ook je slaaphouding is van invloed op je matraskeuze. Wanneer je een zij- of buikslaper bent, heb je een andere matras nodig dan een rugslaper.

Zijn jij en je partner samen op zoek naar een nieuw matras? Dan is het aan te raden de slaapgewoontes van jullie beiden onder de loep te nemen. Word jij ‘s nachts bijvoorbeeld vaak wakker door het gedraai of gewoel van je partner, dan kunnen een Tempur matras van traagschuim of twee aparte matrassen uitkomst bieden. Uiteraard doen onze slaapexperts hun uiterste best om jou te helpen met het kiezen van een matras die past bij jouw wensen en behoeftes. Voldoet jouw nieuwe matras achteraf toch niet aan de verwachtingen? Dan bieden wij een omruilgarantie van 90 dagen aan. 

Ons uitgebreide assortiment matrassen
In ons uitgebreide assortiment vind je matrassen in diverse afmetingen en prijsklassen. Of je nu een volkern matras van schuim of latex, Tempur matras van traagschuim of pocketveermatras zoekt, wanneer je een matras wilt kopen in Roosendaal ben je bij ons sowieso aan het juiste adres. 

   
(In deze afbeelding ziet u de opbouw van een pocket geveerd matras)

Matras kopen in Roosendaal? Bezoek onze winkel en kom proefliggen!
Wil je een matras kopen in Roosendaal en ben je op zoek naar hulp bij het kiezen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen! Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.