Winkelwagen

Ben jij op zoek naar een nieuw bed om iedere nacht opnieuw heerlijk te slapen? Bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal vind je gegarandeerd de boxspring van je dromen! Wij hebben een groot aanbod met boxsprings van zeer hoge kwaliteit. Naast functioneel zijn onze bedden ook heel erg stijlvol en verkrijgbaar in diverse designs. Zo voorzie je de slaapkamer niet alleen van een kwalitatief bed, maar voeg je ook een stijlvol element toe aan het interieur. Onze boxsprings worden al sinds 2009 in Roosendaal gefabriceerd. Hierdoor is een unieke samenstelling altijd mogelijk! Wij ontvangen je graag in onze winkel voor een kop koffie en deskundig slaapadvies.

Alles over een boxspring

Een boxspring is een bed dat bestaat uit drie lagen. De juiste samenstelling van deze onderdelen geeft een uitstekende nachtrust. Hieronder kom je alles te weten over de verschillende lagen van een boxspring:

  1. De onderste laag - basislaag
    Deze laag vormt de basis en wordt gevormd door bonellveren of pocketveren. De bonellveren worden met een staaldraad aan elkaar verbonden en kunnen dus niet onafhankelijk van elkaar bewegen. Pocketveren zitten allemaal in een eigen zakje. Dit zorgt ervoor dat deze veer zich gemakkelijk kan aanpassen aan het lichaam. Ook kan het draadstaal van de veer in verschillende draaddiktes gemaakt worden, zodat er comfortzones ontstaan in de boxspring. De pocketveer komt voor in de kwalitatief betere boxsprings.

  2. De tweede laag - het matras
    De tweede laag is het matras. Hierbij is het belangrijk dat dit zich goed aanpast aan het lichaam. We kijken daarvoor naar de ruggenwervel en of de schouders en heupen goed wegzakken in het matras. De afdeklagen van het matras kunnen van diverse materialen zijn, zoals latex, koudschuim, traagschuim of polyether.

  3. De bovenste laag - toplaag
    De bovenste laag is het topmatras. Dit is de comfortlaag van de boxspring. Ook hier maakt het uit van welk materiaal het topmatras is gemaakt. Welk materiaal het meest geschikt is voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeur.

Elk persoon heeft natuurlijk andere wensen en behoeftes. Onze slaapspecialist weet iedereen goed te begeleiden tot een verstandig besluit.

De positieve effecten van een goede nachtrust

Een kwalitatieve boxspring is onmisbaar voor een optimale nachtrust. Dit is zowel voor je lichaam als geest heel erg belangrijk. Door voldoende te slapen heb je namelijk een betere concentratie en ben je productiever tijdens de dag. Tevens heeft een goede nachtrust een positief effect op je emoties en de manier waarop je met andere mensen omgaat en is het gunstig voor je immuunsysteem. Onze prioriteit is om jou een uitstekende nachtrust te bezorgen. Het kiezen van een geschikte boxspring in onze showroom te Roosendaal is de eerste stap hiernaartoe.

Ruim aanbod bedden en toebehoren

Naast een uitgebreid assortiment aan boxsprings en bedden vind je in onze showroom te Roosendaal ook allerlei andere producten. Zo verkopen we onder meer hoog-laagbedden ledikanten, matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bad- en bedtextiel en bijbehorende accessoires. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde nachtrust is te vinden bij Toff Slaapcomfort. Bovendien heb je bij onze boxsprings verschillende mogelijkheden om uit te kiezen op het gebied van design. We hebben diverse hoofdborden en stoffen in het aanbod, waardoor jij je nieuwe bed perfect afstemt op je persoonlijke smaak en het interieur in je slaapkamer. 

Proefliggen op je nieuwe boxspring in onze showroom 

Voor het kopen van een boxspring ben je bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal aan het goede adres. Natuurlijk is het ook mogelijk om je nieuwe bed eerst uit te testen in onze winkel. Wij nodigen je graag uit om bij ons te komen proefliggen, zodat je meteen weet of de boxspring bij je wensen en behoeften past. Een verkoopspecialist staat je tijdens je zoektocht bij met persoonlijk advies en zorgt ervoor dat je een uitstekende keuze maakt.

Persoonlijk advies op maat

Bij Toff Slaapcomfort dragen we een persoonlijke service hoog in het vaandel. Ons doel is om jou een bed te bezorgen waarin je altijd een geslaagde nachtrust hebt. Tijdens een bezoek aan onze showroom in Roosendaal bespreken we uitgebreid wat je wensen en behoeften zijn voor het kopen van een nieuwe boxspring. Op deze manier krijgen we inzicht in wat je precies wilt en nodig hebt. Aan de hand daarvan begeleiden we je bij het maken van een keuze voor een bed. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en beschikken over de nodige kennis omtrent bedden en slaapcomfort.

Boxspring kopen bij Toff Slaapcomfort

Met een boxspring van Toff Slaapcomfort geniet je elke nacht van een heerlijke nachtrust. Zo word je ‘s ochtends altijd volledig uitgeslapen weer wakker. Wij helpen je graag om een boxspring te kiezen in onze showroom die voldoet aan al je wensen. Heb je nog vragen over onze bedden? Neem dan contact op met ons per telefoon of mail. Je kan ons bereiken via 0165 22 41 27 of info@toffslaapcomfort.nl.