Winkelwagen

Dekbedden

We hebben verschillende soorten dekbedden in ons assortiment.
Microvezel, Bamboe, Dons in twee kwaliteiten, Alpacawol en tijdelijk de zomerdekbedden.

Microvezel is een synthetisch bolletje en heeft als eigenschap dat het lekker warm is. Ook kun je het dekbed wassen op 40°C mits de trommel groot genoeg is. We hebben de uitvoering enkel, maar ook in een 4 seizoenen uitvoering.

Bamboe voelt koel aan in de zomer en warm aan in de winter. Het dekbed droogt snel op, dus als je erg transpireert is dit een fijn dekbed. Bamboe wordt duurzaam geproduceerd. Valt soepel om je heen en dit dekbed is wasbaar op 60°C.
Leverbaar in een 4 seizoenen uitvoering.

Dons hebben we in twee kwaliteiten. 100% ganzendons en 90-10% eenden dons- veertjes. Dons is heerlijk warm, valt soepel om je heen en is heel licht.
We hebben dons in de uitvoering enkel en 4 seizoenen.

Alpacawol bevat geen lanoline en is een gladde wolsoort dat niet prikt op de huid. Vooral geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie, reumatische of gewrichtsklachten. Huisstofmijt wil zich niet in wol nestelen. Het dekbed is warmte regulerend.
Het dekbed is wat zwaarder, dus als je een onrustige slaper bent is dit dekbed een echte aanrader.

Zomerdekbedden.
Keuze uit twee soorten; Katoen en Bamboe.
Dekbed van 100% Katoen; dit dekbed is ademend, vochtregulerend, wasbaar op 60 °C en kan in de droger, zodat het dekbed dezelfde dag nog schoon en fris op je bed gelegd kan worden na een
warme zomernacht.
Dekbed van Bamboe, daarvan is de vulling van 100% bamboevezel en de tijk van een mooie satijn geweven katoen.
Dit dekbed is ademend, vochtregulerend, wasbaar op 40 °C en kan in de droger.

Lekker slapen is belangrijk daar hoort ook fijn beddengoed bij.

  
  
Bezoek onze winkel in Roosendaal. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Wij nodigen u graag uit, de koffie staat klaar. Het is ook mogelijk een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak te maken.