Winkelwagen

Een kussen moet goed bij je passen.
Het is belangrijk om de juiste opvulling en ondersteuning te hebben tussen de schouders de nek en het hoofd.
Hoeveel opvulling is afhankelijk van de hardheid van je matras en de breedte van je schouder.
Heb je een stevig matras ligt je waarschijnlijk hoger en zul je meer opvulling nodig hebben, heb je een zachter matras, dan lig je meer in het matras en zul je een minder hoog kussen nodig hebben.
Een goede ondersteuning voorkomt nek en of schouderklachten waarbij het in sommige gevallen ook hoofdpijn kan verlichten.
Er zijn vele soorten kussens met verschillende vullingen. Kussens met een vaste inhoud, zoals latex en traag schuim, maar ook kussens met losse vullingen, zoals synthetische bolletjes, kapok, latexstiftjes, bamboe, kersenpitten enz.
Wat voor kussen bij jou past? Dat is het fijnste om uit te zoeken samen met een Slaapspecialist.

 

 Silvana kussens: met neksteun en schoudercontour in verschillende hardheden!

 

 

PUUR: bamboe kussen, Traditionele kussens met bamboe tijk en kapok vulling, Puur Natuur.

PUUR: Kapok kussen, kapok is los verkrijgbaar, zodat je naar wens de hoogte van je kussen kunt bepalen, je kunt er natuurlijk ook vulling uithalen.

PUUR: Cool Kussen, Kussen met synthetische bolletjes en 1 zijde extra cool voor de zomer en de andere zijde katoen voor de winter.

 

Tempur. Drukverlagende kussens, met verschillende vormen en hoogtes. Voor buik/zij en rug slapers.

 
Bezoek onze winkel in Roosendaal. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Wij nodigen u graag uit, de koffie staat klaar. Het is ook mogelijk een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak te maken.