Winkelwagen

In een comfortabel bed van Toff Slaapcomfort slaap je als een roos. Ons uitgebreide assortiment bedden bevat voor ieder wat wils. Tussen de verschillende mogelijkheden vind je gegarandeerd een geschikt bed voor in je slaapkamer. Naast bedden verkopen wij ook allerlei onmisbare toebehoren. Denk hierbij aan matrassen, bedtextiel, dekbedden, hoofdkussens en tal van andere accessoires. Kom meteen langs om je nieuwe bed te kopen in onze winkel te Roosendaal of ontdek al onze producten online.

Daarom is een goede nachtrust zo belangrijk

Een goede nachtrust is bevorderlijk voor lichaam en geest. Wanneer je voldoende slaapt, gaat je concentratievermogen omhoog en ben je veel productiever overdag. Daarnaast heeft het een positief effect op je emoties en hoe je omgaat met andere mensen. En ook je immuunsysteem heeft baat bij een optimale nachtrust. Door goed te slapen draag je zorg voor je algemene welzijn en voel jij je beter in je vel.

Ruim assortiment bedden en toebehoren in Roosendaal

Toff Slaapcomfort is hét adres om een bed te kopen in Roosendaal. In onze winkel hebben we een groot aanbod bedden en toebehoren van topkwaliteit. Denk aan boxsprings, hoog-laagbedden, ledikanten, matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bad- en bedtextiel en accessoires. Onze bedden zorgen niet alleen voor een goede nachtrust, maar zijn ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Bij het kopen van een bed kan je kiezen uit allerlei prachtige hoofdborden en stoffen. Zo stem jij je nieuwe bed perfect af op je slaapkamerinterieur. 

Bedden uittesten bij Toff Slaapcomfort

Om jou de kwaliteit en het comfort van onze bedden te laten ervaren, heten wij je van harte welkom om te komen proefliggen bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal. In onze winkel kan jij je favoriete bed uittesten, zodat je gelijk voelt of dit voldoet aan je wensen en behoeften. Onze specialisten staan je graag bij tijdens je zoektocht en vertellen je waarop je moet letten bij het kopen van een bed. Daarbij is een comfortabele matras onmisbaar.

Bed kopen? Bestel online of kom langs in de winkel

Wil jij een nieuw bed kopen waarin je iedere nacht heerlijk slaapt en ‘s ochtends uitgerust weer wakker wordt? Toff Slaapcomfort in Roosendaal biedt bedden van topkwaliteit. Bestel je ideale bed direct via onze webshop of kom langs in de winkel. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0165 22 41 27 of per mail via info@toffslaapcomfort.nl.