Winkelwagen

Beddenspeciaalzaak in Roosendaal

Net als voedsel en water is slaap een eerste levensbehoefte. Slecht slapen kan leiden tot mentale en fysieke klachten dus investeren in een goed bed en een dito matras is zeker geen overbodige luxe! Bij Toff Slaapcomfort, dé beddenspecialist van Roosendaal hebben we alles in huis dat je nodig hebt voor een goede nachtrust! Benieuwd naar ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal en laat je verrassen!

Waarom is goed slapen zo belangrijk?

Zowel je lichaam als je geest profiteren van een goede nachtrust. Goed slapen zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en productiever bent en heeft een positief effect op je emoties en je omgang met andere mensen. Daarnaast zorgt een goede nachtrust ook voor een beter immuunsysteem en heeft het een gunstig effect op je gewicht omdat je als je goed slaapt gemiddeld minder calorieën eet. 

Beter slapen, hoe doe ik dat?

Wil jij graag beter slapen? Om goed te kunnen slapen is comfortabel liggen en een goede slaaphouding een must. Investeren in een goed bed, een ergonomische matras en fijn bedtextiel is dus iets waar je enorm veel profijt van zult hebben. 

Toff Slaapcomfort, dé beddenspecialist van Roosendaal

Ben je benieuwd welk bed en matras voor jou het meest geschikt is? Dan ben je bij Toff Slaapcomfort beddenspeciaalzaak in Roosendaal aan het juiste adres! Wij staan namelijk niet voor niets bekend als dé beddenspecialist van Roosendaal en omgeving. In ons assortiment vind je alles dat je nodig hebt voor een goede nachtrust, van bedden en boxsprings tot ergonomische matrassen en het mooiste bedtextiel. 


Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent, last hebt van bepaalde fysieke klachten of specifieke wensen hebt: de slaapadviseurs van onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal hebben alle kennis in huis om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies. 

Ruim aanbod bedden, boxsprings en matrassen

Bij Toff Slaapcomfort beddenspecialist Roosendaal vind je een zeer groot assortiment bedden, boxsprings en matrassen. Aangezien de meeste mensen een derde van hun leven in bed doorbrengen, is het bij het heel belangrijk dat je een bed koopt dat bij jou past. Je kunt daarom in onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal naar hartelust komen proefliggen en je laten adviseren door onze slaapexperts die precies weten waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw bed of een nieuwe boxspring.  


We raden je aan om voor een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal alvast een paar dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Wat voor soort bed heeft je voorkeur? Wat vind je mooi? Zijn er bepaalde fysieke klachten waarmee rekening gehouden moet worden? Wanneer je van tevoren zelf duidelijk weet wat jouw wensen en behoeftes zijn, is het voor de een slaapspecialist van beddenspecialist Toff Slaapcomfort des te makkelijker om jou te assisteren bij het vinden van het bed van jouw dromen.  

Ons assortiment kussens, dekbedden en luxe bedtextiel

Je nieuwe bed is natuurlijk niet compleet zonder een ergonomisch kussen en fijn beddengoed. Bij Toff Slaapcomfort beddenspecialist Roosendaal vind je naast bedden, boxsprings en matrassen dan ook een ruim assortiment kussens, dekbedden en luxe bedtextiel van topmerken als Kayori en De Witte Lietaer in zeer veel verschillende kleuren, designs en materialen. 

Benieuwd naar onze collectie? Kom dan naar onze beddenspeciaalzaak op de Markt 13 in Roosendaal!

Zin om te komen proefliggen?

Kun je niet wachten om zelf te ervaren hoe comfortabel onze bedden en boxsprings zijn? Ben je op zoek naar deskundige hulp bij het kiezen van een matras dat voldoet aan jouw wensen en behoeftes? Of zoek je stijlvol bedtextiel om jouw slaapkamer een geheel andere look and feel te geven? Breng dan een bezoekje aan onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, maak je van tevoren best even een afspraak. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.