Winkelwagen

Beddenspecialist in Roosendaal

Als je slecht slaapt kan dat leiden tot een hoop mentale en fysieke klachten, dus investeren in een goed bed en dito matras is zeker geen overbodige luxe! Bij Toff Slaapcomfort, dé beddenspecialist van Roosendaal hebben we alles in huis dat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Benieuwd naar ons ruime assortiment? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Roosendaal!

Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk?

Zowel je lichaam als je geest profiteren van een goede nachtrust. Goed en voldoende slapen zorgt voor een goede concentratie, maakt je productiever en heeft een positief effect op je emoties en omgang met andere mensen. Een goede nachtrust heeft daarnaast ook een gunstige effect op je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je gemiddeld minder calorieën eet. 

Beter slapen: tips & tricks

Rond een vaste tijd naar bed gaan, ‘s avonds geen koffie drinken….. Er zijn een hoop tips om beter te slapen maar het begint natuurlijk bij de basis. Wil jij goed slapen zonder fysieke klachten, dan is een goede slaaphouding namelijk een must. Investeren in een goed bed, ergonomische matras en fijn bedtextiel is dus iets waar je enorm veel profijt van zult hebben. 

Toff Slaapcomfort, dé beddenspecialist van Roosendaal

Wil je weten welk bed en matras voor jou het meest geschikt is? Dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres! Wij staan niet voor niets bekend als dé beddenspecialist van Roosendaal en omgeving. Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent, bepaalde fysieke klachten of specifieke wensen hebt: onze slaapadviseurs hebben alle kennis in huis om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies.  

Ons assortiment bedden, boxsprings en matrassen

Bij Toff Slaapcomfort beddenspecialist Roosendaal vind je een groot assortiment bedden, boxsprings en matrassen. Aangezien de meeste mensen een derde van hun leven in bed doorbrengen, is het van belang dat je een bed koopt dat bij jou en jouw lichaam past. Je kunt daarom in onze slaapwinkel in Roosendaal naar hartenlust komen proefliggen en je laten adviseren door onze slaapexperts die precies weten waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw bed of een nieuwe boxspring.  

Breed scala aan kussens, dekbedden en luxe bedtextiel

Aangezien je nieuwe bed niet compleet is zonder ergonomische kussens en fijn beddengoed, vind je bij Toff Slaapcomfort beddenspecialist Roosendaal ook een ruim assortiment kussens, dekbedden en luxe bedtextiel van topmerken als Kayori en De Witte Lietaer in zeer veel verschillende kleuren, designs en materialen. 

Kom je proefliggen?

Kun je niet wachten om zelf te ervaren hoe comfortabel onze bedden en boxsprings zijn? Ben je op zoek naar deskundige hulp bij het kiezen van een matras dat voldoet aan jouw wensen en behoeftes? Breng dan een bezoekje aan dé beddenspecialist van Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Je vindt onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal. Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 17u. Kom zeker langs voor deskundig advies en een goede bak koffie. Wil je graag een afspraak inplannen? Dan is dat ook zeker mogelijk! Je kunt ons bereiken op +31165224127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.