Winkelwagen

Beddenwinkel in Roosendaal

Slaap is een eerste levensbehoefte. Slecht slapen kan leiden tot een hoop problemen zoals mentale en fysieke klachten dus investeren in een goed bed en een dito matras is absoluut geen overbodige luxe! Bij Toff Slaapcomfort, dé beddenwinkel van Roosendaal en omstreken vind je alles dat je nodig hebt voor een goede nachtrust! Ben je benieuwd naar ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze beddenwinkel op de Markt 13 in Roosendaal!

Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk?

Van een goede nachtrust profiteer je zowel lichamelijk als geestelijk. Goed slapen zorgt er niet alleen voor dat je je beter kunt concentreren en productiever bent, het heeft ook een positief effect op je emoties en je omgang met andere mensen. Ook je immuunsysteem heeft er baat bij en omdat je als je goed slaapt gemiddeld minder calorieën eet, heeft een goede nachtrust een gunstig effect op je gewicht. 

Ik wil graag beter slapen, hoe doe ik dat?

Verlang jij net als zoveel andere mensen naar een betere nachtrust? Om goed te kunnen slapen is een goede slaaphouding een must. Investeren in een goed bed, ergonomisch matras en comfortabel bedtextiel is dus zeker geen overbodige luxe. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent, bepaalde fysieke klachten of specifieke wensen hebt: de slaapadviseurs in  onze beddenwinkel in Roosendaal hebben alle kennis in huis om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies. 

Toff Slaapcomfort, dé beddenwinkel van Roosendaal

Ben je benieuwd welk bed en matras voor jou het meest geschikt is? Dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres! Wij staan niet voor niets bekend als dé beddenwinkel van Roosendaal en omgeving. In onze beddenwinkel aan de Markt 13 vind je alles dat je nodig hebt voor een goede nachtrust, van bedden en matrassen tot het meest trendy bedtextiel. 

Ons ruime aanbod bedden, matrassen en boxsprings

Bij onze beddenwinkel in Roosendaal vind je een zeer groot assortiment kwalitatief hoogstaande bedden, boxsprings en matrassen. Aangezien de meeste mensen een derde van hun leven in bed doorbrengen, is het van belang dat je een bed koopt dat bij jou en jouw lichaam past. Je kunt in onze beddenwinkel in Roosendaal naar hartelust komen proefliggen en je laten adviseren door onze slaapexperts die precies weten waar je op moet letten bij het kopen van een het bed, matras of de boxspring van je dromen.   

Ons assortiment kussens, dekbedden en luxe bedtextiel

Je nieuwe bed is niet compleet zonder een ergonomisch kussen en comfortabel, mooi beddengoed. Bij onze beddenwinkel in Roosendaal vind je naast bedden, boxsprings en matrassen dan ook een groot assortiment kussens, dekbedden en luxe bedtextiel van topmerken als De Witte Lietaer en Kayori in een breed scala aan trendy kleuren, designs en materialen. 

Ben je benieuwd naar onze gehele collectie? Kom dan naar onze beddenwinkel op de Markt 13 in Roosendaal en laat je verrassen!

Kom je proefliggen?

Wil je zelf ervaren hoe comfortabel onze bedden en boxsprings zijn? Ben je op zoek naar deskundige hulp bij het kiezen van een matras of kussen dat voldoet aan al jouw wensen en behoeftes? Of zoek je stijlvol bedtextiel om jouw slaapkamer een mooie, luxe uitstraling te geven? Breng dan snel een bezoek aan onze beddenwinkel in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, maak je van tevoren best even een afspraak. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.