Winkelwagen

Boxspringwinkel in Roosendaal

Er is vrijwel niets zo belangrijk als een goede nachtrust. Buiten dat je als je slecht geslapen hebt, je meestal niet bepaald fit bent, kan een slechte slaaphouding ook leiden tot fysieke klachten. Een goed bed en een goed matras zijn dus onmisbaar als je je goed wilt (blijven) voelen. Wil je optimaal ligcomfort en de beste ondersteuning voor je lichaam? Dan is een boxspring iets voor jou! Benieuwd waarom? Kom dan langs in onze boxspringwinkel in Roosendaal en ervaar de kwaliteit van onze boxsprings zelf!

Waarom is goed slapen zo belangrijk?

Een goede nachtrust is zowel voor je lichaam als je geest essentieel. Goed slapen verhoogt niet alleen je concentratie en productiviteit, het bevordert ook je immuunsysteem en heeft een positief effect op je emoties en sociale omgang. Goede slapers eten gemiddeld minder calorieën waardoor het ook nog eens goed is voor je lijn. Om goed te kunnen slapen is comfortabel liggen en een goede houding een must. Investeren in een ergonomische boxspring is dus iets waar je je hele leven lang profijt van zult hebben. 

Beter slapen met een boxspring van Toff Slaapcomfort

Een boxspring bestaat uit drie lagen. De basis oftewel de onderste laag bestaat uit bonel- of pocketveren. De tweede laag is het matras. Op deze laag komt nog een topmatras dat voor extra ondersteuning zorgt. De keuze voor deze twee matrassen is geheel afhankelijk van jouw lichaam, eventuele fysieke klachten en voorkeuren. De slaapadviseurs in de boxspringwinkel in Roosendaal helpen je altijd een matras te vinden dat perfect aansluit bij jou en jouw wensen. 


Doordat de boxspring volledig aangepast is aan jouw behoeftes, ben je er altijd van verzekerd dat je een optimale houding hebt en heerlijk kunt slapen. Daarnaast heeft een boxspring bed nog een hoop andere voordelen. We hebben een paar van de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:


  • een boxspring is hoger dan een “normaal bed” waardoor het makkelijker is om in en uit bed te stappen
  • een boxspringcombinatie is een goed ventilerend slaapsysteem waardoor je altijd een goed slaapklimaat hebt
  • het kopen van een boxspring kan op het eerste zicht een grote investering lijken, maar is vaak juist voordeliger doordat je in één keer een volledig bed aanschaft
  • doordat een boxspring compact is, is hij zeer geschikt als bed in een kleine slaapkamer

We kunnen nog wel meer pluspunten van een boxspring opnoemen, maar eigenlijk zit er maar één ding op als je écht wilt ervaren hoe comfortabel deze bedden zijn. Kom jij binnenkort proefliggen in onze boxspringwinkel in Roosendaal?

Ons assortiment boxspring bedden

Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, fysieke klachten hebt of speciale wensen: onze slaapadviseurs staan altijd voor je klaar met eerlijk en deskundig advies en helpen jou de boxspring van je dromen te vinden!  Groot, klein, trendy of klassiek, als je een boxspring wilt kopen ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres. In het assortiment van onze boxspringwinkel in Roosendaal vind je boxsprings in zeer veel verschillende kleuren, designs en materialen. Daarnaast vind je in onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal ook ergonomische kussens en luxe bedtextiel in de mooiste materialen en uitvoeringen. Je kunt zo een bed samenstellen dat helemaal past bij jouw smaak en stijl.

Bezoek onze boxspringwinkel in Roosendaal en kom proefliggen!

Kun je niet wachten om zelf te ervaren hoe comfortabel een boxspringcombinatie is? Ben je op zoek naar deskundige hulp bij het kiezen van een matras dat voldoet aan jouw wensen en behoeftes? Breng dan een bezoekje aan onze boxspringwinkel in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, maak je van tevoren best even een afspraak. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.