Winkelwagen

Goedkope boxspring kopen in Roosendaal

Vrijwel niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Slecht slapen is niet alleen schadelijk voor je mentale gezondheid maar kan ook leiden tot fysieke klachten. Om goed te kunnen slapen en geen last te hebben van lichamelijke ongemakken, zijn een goed bed en een goede matras cruciaal. Boxspring bedden staan bekend om hun grote ligcomfort en optimale ondersteuning voor het lichaam. Wil je het zelf ervaren? Kom dan proefliggen bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal! 

Wat is een boxspring?

Voordat we je uitleggen hoe je een goede boxspring kunt kopen, zullen we eerst even uitleggen wat een boxspring nu eigenlijk is. Kort samengevat is een boxspring een bed dat opgebouwd is uit drie lagen. De onderste laag van de boxspring is de basis welke bestaat uit bonel- of pocketveren. Hierop komt als tweede laag het matras. De keuze voor dit matras is volledig afhankelijk van jouw wensen en behoeftes. Een topmatras maakt de boxspring vervolgens compleet. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning of je juist wilt voelen alsof je op een wolk ligt, ook deze topmatras wordt helemaal aangepast aan jouw eisen en lichaam. 

Een goede boxspring kopen in Roosendaal?

Ook al lijkt het kopen van een goede boxspring op het eerste zicht misschien een grote investering, doordat je in één keer een volledig bed aanschaft ben je vaak een stuk voordeliger uit.  Dat een goede boxspring niet duur hoeft te zijn, ontdek je bij Toff Slaapcomfort! Wil je een kwalitatief hoogstaande, goedkope boxspring kopen in Roosendaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze slaapadviseurs helpen jou met het vinden van een goede boxspring die past bij jouw lichaam, wensen en budget en zorgen ervoor dat jij na het kopen van een boxspring altijd kan genieten van een heerlijke nachtrust en optimaal ligcomfort! 


Besluit je een boxspring te kopen, dan heb je de keuze uit zeer veel verschillende designs, kleuren en materialen waarmee je naar hartelust kunt combineren. Zo kun je zelf een boxspring samenstellen die helemaal past bij jouw smaak en stijl. Omdat een boxspring combinatie compact is, is deze ook zeer geschikt als bed voor een kleine slaapkamer. 


Wil jij je laten adviseren en een goede boxspring kopen in Roosendaal? Kom dan proefliggen in onze showroom! 

Ons assortiment 

In onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal hebben we alles om jou een goede nachtrust te bezorgen. Of je nu een enkele matras van latex, koudschuim of polyether of een persoonlijk samengestelde, goedkope boxspring wilt kopen, bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal is het allemaal mogelijk. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, fysieke klachten of speciale wensen hebt: onze slaapadviseur staan altijd voor je klaar met eerlijk en deskundig advies en helpen jou het bed van je dromen te vinden! 


Om je nieuwe boxspring helemaal af te maken, vind je in onze showroom ook ergonomische kussens en luxe bedtextiel in de mooiste klassieke en trendy uitvoeringen en kleuren. 

Een goedkope boxspring kopen in Roosendaal? Bezoek onze showroom en kom proefliggen!

Kun je niet wachten om zelf te ervaren hoe comfortabel onze boxsprings zijn? Wil je een goede boxspring kopen en ben je op zoek naar hulp bij het kiezen van het juiste matras? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, is het fijn om van tevoren even een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt!