Winkelwagen

Lattenbodem kopen in Roosendaal

Bent u op zoek naar een lattenbodem? Bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal vindt u een uitgebreid assortiment aan lattenbodems en schotelbodems van hoge kwaliteit. De bodem zorgt samen met het matras voor ondersteuning en optimaal ligcomfort. Zo gaat u iedere avond een uitstekende nachtrust tegemoet. 

Het verschil tussen een lattenbodem en een schotelbodem

De lattenbodem heeft een aantal comfortzones. Elk gedeelte heeft zijn eigen specifieke ondersteuning. De latten zijn soepeler op de plaatsen waar de schouders uitsteken, zodat deze dieper kunnen wegzakken in het matras. In de heup- en taillezone zijn schuifjes voorzien om dit gedeelte steviger in te stellen. Dankzij deze verschillende comfortzones biedt de lattenbodem een uitstekende ondersteuning aan het lichaam. Bij een schotelbodem zijn ook comfortzones aanwezig, maar tevens kan elke schotel zich individueel aan het lichaam aanpassen. Om die reden geeft een schotelbodem altijd een wat soepeler ligcomfort. 

Gevarieerd assortiment bij Toff Slaapcomfort

Toff Slaapcomfort in Roosendaal beschikt over een ruim aanbod op het gebied van lattenbodems. Wij hebben lattenbodems in een vlakke, hand of elektrische uitvoering. De verstelbare bodems zijn aanpasbaar naar de gewenste hoogte of laagte. Hierdoor raakt u makkelijk in en uit het bed en kunt u dit verstellen om comfortverzorging te laten uitvoeren. Tevens is een elektrische lattenbodem ideaal voor de perfecte lighouding en om heerlijk te ontspannen tijdens het tv kijken of het lezen van een boek. 

Het belang van een goede nachtrust

Een gezonde nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid. Ons lichaam wordt overdag zowel fysiek als mentaal belast, waarna het nodig is om het te herstellen. Dit herstel vindt plaats tijdens de slaap. Daarnaast biedt een optimale nachtrust tal van andere voordelen. Het zorgt onder meer voor een uitgerust gevoel, stressbestendigheid, bevordering van de concentratie en een betere stofwisseling. Kortom: slaap is van groot belang voor ons algemeen welzijn. Met een bed en lattenbodem van Toff Slaapcomfort bent u verzekerd van maximaal slaapcomfort.

Contacteer ons of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over de lattenbodems van Toff Slaapcomfort te Roosendaal? Onze gekwalificeerde medewerkers staan graag voor u klaar. Bezoek de showroom en laat u deskundig adviseren of neem contact op met ons via één van de contactmogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0165 22 41 27 of door een e-mail te sturen naar het mailadres info@toffslaapcomfort.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren.