Winkelwagen

Matras kopen in Roosendaal

Een goed matras is cruciaal voor een goede nachtrust. Een matras dat lekker ligt en de juiste ondersteuning biedt zorgt ervoor dat je beter slaapt en minder last hebt van fysieke klachten. Wil je een matras kopen in Roosendaal, dan ben je bij Toff Slaapcomfort aan het juiste adres! Onze slaapexperts helpen jou bij het kiezen van een matras die het best past bij jou en en jouw lichaam. Kom je proefliggen? 

Een matras kopen, waar moet je op letten?

Naarmate je ouder wordt, worden je gewrichten minder flexibel en nemen je spierspanning en bloedsomloop af. Om deze redenen raden we je dan ook aan om elke 6 tot 8 jaar sowieso een nieuwe matras te kopen. Kom je een matras kopen in Roosendaal, dan is het voor je bezoek aan Toff Slaapcomfort goed om alvast een paar zaken voor jezelf op een rijtje te zetten. Er zijn namelijk een aantal zaken waar je bij de aanschaf van een nieuwe matras op dient te letten. 


 • Het is natuurlijk het belangrijkste dat jouw matras past bij je lichaamsbouw. Zo dient je matras te passen bij je lengte en gewicht. Wanneer je meer dan 80 kg weegt, raden wij je aan een harder matras te kopen met goed verdeelde comfortzones. Weeg je minder dan 80 kg, dan is een zachter matras voor jou waarschijnlijk prettiger.

 • Naast je lengte en gewicht speelt ook je geslacht een rol bij het kopen van een matras. Zo hebben vrouwen over het algemeen meer ondersteuning aan de heupen nodig en hebben mannen juist baat bij een goed ondersteunde schouderzone.
   
 • Heb je last van fysieke klachten zoals een nek-, schouder- of rugpijn? Dan is het al helemaal belangrijk dat je een matras kiest die genoeg ondersteuning biedt. Een slecht gekozen matras kan je klachten namelijk verergeren. Bespreek dit bij je bezoek aan onze winkel dan ook altijd met een van onze slaapexperts.
   
 • Heb je een allergie voor bepaalde materialen zoals bijvoorbeeld latex, vergeet dan ook dit niet te melden wanneer je een matras komt kopen in Roosendaal.
   
 • Ook je slaaphouding is van invloed op je matraskeuze. Wanneer je een zij- of buikslaper bent, heb je een andere matras nodig dan een rugslaper.

 • Zijn jij en je partner samen op zoek naar een nieuw matras? Dan is het aan te raden de slaapgewoontes van jullie beiden onder de loep te nemen. Word jij ‘s nachts bijvoorbeeld vaak wakker door het gedraai of gewoel van je partner, dan kunnen een Tempur matras van traagschuim of twee aparte matrassen uitkomst bieden. 

Uiteraard doen onze slaapexperts hun opperste best om jou te helpen met het kiezen van een matras die past bij jouw wensen en behoeftes. Voldoet jouw nieuwe matras achteraf toch niet aan de verwachtingen? Dan bieden wij een omruilgarantie van 90 dagen aan. 

Ons assortiment matrassen

In ons uitgebreide assortiment vind je matrassen in diverse afmetingen en prijsklassen. Of je nu een volkern matras van schuim of latex, Tempur matras van traagschuim of pocketveermatras zoekt, wanneer je een matras wilt kopen in Roosendaal ben je bij ons sowieso aan het juiste adres. Wil je naast een matras ook ergonomische kussens en luxe bedtextiel kopen om het plaatje compleet te maken? Bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal vind je het allemaal! Onze slaapadviseur staan altijd voor je klaar met eerlijk en deskundig advies en helpen jou de matras van je dromen te vinden! 

Matras kopen in Roosendaal? Bezoek onze winkel en kom proefliggen!

Wil je een matras kopen in Roosendaal en ben je op zoek naar hulp bij het kiezen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Kom zeker langs voor deskundig advies en een goede bak koffie. Wil je graag een afspraak inplannen? Dan is dat ook zeker mogelijk!  Je kunt ons bereiken op +31165224127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.