Winkelwagen

Tempur matras kopen in Roosendaal

Er is weinig zo belangrijk in het leven als een goede nachtrust. Als je slecht slaapt kun je daar, zeker na een lange tijd, de nodige fysieke en mentale klachten van krijgen dus een goed matras is zeker geen overbodige luxe. Een Tempur matras is gemaakt van traagschuim en vormt zich volledig naar jouw lichaam waardoor je een betere slaaphouding krijgt en slecht slapen voorgoed tot het verleden behoort!

Wat is een Tempur matras?

Tempur is traagschuim maar dat betekent niet dat elke soort traagschuim Tempur is. Tempur is een NASA gecertificeerd materiaal dat bestaat uit miljarden zeer gevoelige cellen die zowel vloeibaar als veerachtig zijn. Hoe Tempur precies gemaakt wordt, is al jaren een goed bewaard geheim maar er is één ding dat iedereen die ooit op een Tempur matras gelegen heeft wél weet: geen enkel ander matras geeft zoveel comfort en ondersteuning. Dit komt doordat een Tempur traagschuim matras direct reageert op jouw lichaamsvorm, -gewicht en -warmte en zich direct aanpast aan je contouren. Door de drukverlaging val je sneller in slaap en zul je minder liggen woelen en draaien. 

Waarom een Tempur matras kopen? 

Een matras van Tempur materiaal is niet goedkoop dus we snappen dat een Tempur matras kopen niet iets is dat je zomaar doet. Het is de investering echter dubbel en dwars waard. Waarom? Dat hebben de slaapadviseurs van Toff Slaapcomfort Roosendaal voor jou op een rijtje gezet: 


  • Een Tempur matras staat bekend om zijn drukverlagende eigenschappen. Als jouw lichaam tijdens de slaap niet op de juiste manier ondersteund worden, kunnen er drukpunten ontstaan die de doorbloeding verminderen. Dit kan ervoor zorgen dat je veel gaat draaien en woelen waardoor je minder goed en diep slaapt. Met een Tempur traagschuim matras heb je hier geen last meer van en word je ‘s ochtends goed uitgerust wakker. 
  • Word jij ‘s nachts vaak wakker door het gedraai of gewoel van je partner? Ook dat is met een matras van Tempur traagschuim verleden tijd. Een Tempur matras absorbeert niet de bewegingen van jou en je partner waardoor jullie allebei van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten. 
  • Besluit je een Tempur matras te kopen bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal, dan krijg je op je matras maar liefst 10 jaar garantie. Wij willen er namelijk zeker zijn dat jij 10 jaar lang elke nacht weer kunt genieten van optimaal comfort en de beste ondersteuning. 
  • Of je nu op je rug, zij of buik slaapt, een matras van Tempur traagschuim is voor iedereen geschikt en helpt je bij het verbeteren van je slaaphouding. 

Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar eigenlijk is er maar één manier om erachter te komen wat Tempur matras zo aangenaam maakt… Kom jij binnenkort proefliggen in onze winkel in Roosendaal?   

Ons assortiment 

Wil je een Tempur matras kopen in Roosendaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment traagschuim matrassen in diverse afmetingen en prijsklassen. Wil je niet alleen een Tempur matras kopen maar ben je ook op zoek naar Tempur kussens en luxe bedtextiel om het plaatje compleet te maken? Bij Toff Slaapcomfort in Roosendaal vind je het allemaal! Onze slaapadviseur staan altijd voor je klaar met eerlijk en deskundig advies en helpen jou het bed van je dromen te vinden! 

Tempur matras kopen in Roosendaal? Bezoek onze showroom en kom proefliggen!

Kun je niet wachten om zelf te ervaren hoe comfortabel een Tempur matras is? Wil je een Tempur matras kopen in Roosendaal en ben je op zoek naar hulp bij het kiezen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel op de Markt 13 in Roosendaal en wij helpen jou beter slapen!

Contact

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor je hebben en de koffie klaar staat, maak je van tevoren best even een afspraak. Je kunt ons bereiken op 016 522 4127 of een mail sturen naar info@toffslaapcomfort.nl. Uiteraard staan we je ook graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt.